Trouwalbums

Als huwelijksfotograaf is er niets leuker dan te weten dat mensen nog lang kunnen nagenieten van de foto’s van hun huwelijk (of ander feest of evenement). Daarom deze met veel liefde gemaakte, hand ingebonden luxueuze trouwalbums met linnen cover in een handgemaakte albumdoos uit berk en met fotocover die uw trouwalbum een levenlang beschermd.

We beginnen bij het begin. Eerst en vooral wordt door Mr FLASH himself een houten doos gemaakt waarop een foto van jullie als koppel wordt gezet (geheim recept).
Daarna krijgt de doos een laagje vernis ter bescherming.In de album doos komt het album. Het album meet 30x30cm, is met de hand ingebonden en heeft een linnen cover met gouden opdruk met jullie namen en trouwdatum. Het album zelf telt rond de 54 bldz en is layflat. Dit wil zeggen dat een dubbele pagina mooi platligt bij openslaan.
Naast het grote album bieden wij ook ouderalbums aan. Deze zijn identiek aan de grote albums alleen een kleiner formaat (20x20cm) en zonder houten doos, maar ook dus een kleinere prijs.
Ideaal als bedanking voor (schoon) ouders en/of getuigen.
Wat betreft de linnen cover zijn er meerdere mogelijkheden qua kleur. Zie de foto hieronder.Meer informatie? Vragen? Neem gerust contact met ons op viae mail: info@mrandmsflash.com of op: 0485/76.12.66.